Предложение при записване за изпит!
Здравейте, колеги!
Предполагам всички са като мен и се чудят кога точно ще се явят на изпит!? Предложението ми е (ако е възможно) записването за изпита да се осъществява колкото се може по-рано. Причните са ясни за всички : пускане на отпуска (за работещите), планове за почивка (не забравяйте, че голяма част от курса е през лятото) и спокойствие за всеки (като си знае от по-рано кога точно му е изпита).
Другото ми предложение (което чух и на лекцията) е да има нещо като поправки на изпитите, защото на всеки се случва нещо в последния момент и не успява да се яви на изпит. Ще е малко глупаво да нямаш право на втори шанс. :(
Г/д са фиксирани:
Иначе доколкото разбирам колегата има предвид да се обявяват от още по-рано, например ниво за ниво.
Имам предвид самото записване да стане по-рано. Иначе тези дати ги знам. За близостта с компютър също знам. ;)
Аз пък лично не обичам да правя планове от много рано за така по-късни периоди в бъдещето. Винаги предпочитам да съм по-гъвкав в случай, че ми изникне нещо важно на по-късен етап. В момента има някаква яснота горе долу кога ще са датите, като най-вероятно датата няма да е 31-ви май, защото тогава се оказа също работен ден.
Веднъж като се установят точните дати, записването не виждам какво значение има кога ще бъде точно. Според мен някакъв междинен вариант е най-добре, хем да не е е супер рано, за да го няма ефектът на тия пък сега един месец по-рано искат от мен да определят точно на коя дата искам да съм, хем да не е много късно, че то пък хората искат да си се запишат и да са спокойни, че са се записали и да не се притесняват за това.
Колега мисля, че останах леко неразбран!
Имам предвид следното : Ориентировъчните дати да се знаят както е сега - в началото на курса , а записването за тези дати да е примерно две седмици по - рано .....главната причина е, че някои работят - не всеки ще може да се запише за изпит в почивен ден или съответно да си пусне отпуска за непочивен!
Ами аз не мисля, че имаме причина да смятаме, че ще пуснат записването в последния възможен момент. Ако съдим по записването за изпит на нулевото ниво, ще ни дадат достатъчно време преди изпита, за да го направим.