Софтуерно Инженерство
Loading...
rado_sabev avatar rado_sabev 3 Точки

Предложение при записване за изпит!

Здравейте, колеги!

Предполагам всички са като мен и се чудят кога точно ще се явят на изпит!? Предложението ми е (ако е възможно) записването за изпита да се осъществява колкото се може по-рано. Причните са ясни за всички : пускане на отпуска (за работещите), планове за почивка (не забравяйте, че голяма част от курса е през лятото) и спокойствие за всеки (като си знае от по-рано кога точно му е изпита).

Другото ми предложение (което чух и на лекцията) е да има нещо като поправки на изпитите, защото на всеки се случва нещо в последния момент и не успява да се яви на изпит. Ще е малко глупаво да нямаш право на втори шанс. :(

shorti avatar shorti 47 Точки

Относно записването за изпит, до колото разбрах датите са фиксирани (освен тази за 31 мисля), така че можете още от сега да си направите планове. Също ако искате точно определен ден съветът ми е да сте в близост до компютър когато започне класирането защото местата за по удобните (за повечето хора) дни се пълнят доста бързо.

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Г/д са фиксирани:

  • 26 май, 17-22 часа
  • 27 май, 17-22 часа
  • ще помислим да сменим едната дата за 31 май или 1 юни

 

Иначе доколкото разбирам колегата има предвид да се обявяват от още по-рано, например ниво за ниво.

 

 

1
rado_sabev avatar rado_sabev 3 Точки

Имам предвид самото записване да стане по-рано. Иначе тези дати ги знам. За близостта с компютър също знам. ;)

0
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Аз пък лично не обичам да правя планове от много рано за така по-късни периоди в бъдещето. Винаги предпочитам да съм по-гъвкав в случай, че ми изникне нещо важно на по-късен етап. В момента има някаква яснота горе долу кога ще са датите, като най-вероятно датата няма да е 31-ви май, защото тогава се оказа също работен ден.

Веднъж като се установят точните дати, записването не виждам какво значение има кога ще бъде точно. Според мен някакъв междинен вариант е най-добре, хем да не е е супер рано, за да го няма ефектът на тия пък сега един месец по-рано искат от мен да определят точно на коя дата искам да съм, хем да не е много късно, че то пък хората искат да си се запишат и да са спокойни, че са се записали и да не се притесняват за това.

0
rado_sabev avatar rado_sabev 3 Точки

Колега мисля, че останах леко неразбран!

Имам предвид следното : Ориентировъчните дати да се знаят както е сега - в началото на курса , а записването за тези дати да е примерно две седмици по - рано .....главната причина е, че някои работят - не всеки ще може да се запише за изпит в почивен ден или съответно да си пусне отпуска за непочивен!

 

0
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Ами аз не мисля, че имаме причина да смятаме, че ще пуснат записването в последния възможен момент. Ако съдим по записването за изпит на нулевото ниво, ще ни дадат достатъчно време преди изпита, за да го направим.

1