Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

SoftUni Fest 2018 ще се проведе на 23-24 юни

За първа година СофтУни организира състезанието SoftUni Fest, което ще събере на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна да премерят сили в 3 категории: Дигитален маркетинг, Дизайн и криейтив и Програмиране. Няма възрастово ограничение.

По време на състезанието ще имаш възможността да се включиш в една от трите категории и да разработиш проект самостоятелно или с твой отбор. Не се изисква предварителна подготовка, темите ще бъдат теглени на място. Ще имаш няколко часа да създадеш част от маркетинг стратегия, визия на даден бранд или да създадеш приложение по дадена тема.

Темите за всяка категория ще бъдат изтеглени на 23-ти юни, а разработките, представянето и награждаването ще бъдат на 24-ти юни.

По време на SoftUni Fest участниците разработват теми, които ще се теглят на място в три категории, като участието може да бъде индивидуално или в отбор до 5 души.

Дигитален маркетинг

Екипите ще разработват тема, свързана с изграждане на дигитална стратегия на нов продукт/услуга с помощта на идентифициране на buyer persona.Препоръчително е участниците да имат основни знания за дигиталния маркетинг, комуникационните канали и създаване на съдържание.

Дизайн и криейтив

Екипите ще разработват тема, свързана със създаването на визуална идентичност на нов продукт/услуга с помощта на набор/система от графични елементи. Препоръчително е участниците да имат интерес в бранд дизайна и умения с Photoshop, illustrator или подобна програма.

Програмиране

Екипите ще разработват различни видове софтуерни приложения по зададен казус. Приложенията могат да бъдат уеб, мобилни или настолни. Препоръчително е участниците да имат познания по програмиране и уеб-базирана комуникация.

Крайният срок за регистрация е 12-ти юни 2018. Ще полчиш имейл дали сте одобрени и с разпределението по залите не по-късно от 19-ти юни.

Побързай и се регистрирай тук.

0
Events
vkutov avatar vkutov 57 Точки

Благодаря!

0