Error: Unhandled event loop exception
Веднага след като ми изкочи първата грешка и дам окей ми изкача принудително затваряне на програмата. Ползвам последна версия на JDK, Eclipse, EGit. Подкарвам я на Windows, защото през виртуалната машина, линукса много бавно ми върви. Естествено не пиша във форума, преди да съм проверил възможно решение в интернет. Много често срещан проблем не само при мен. Вероятност за появата му е допълнителен монитор( Аз ползвам такъв, но и като не е свързан пак ми изкача ), повтаряне на файлове и папки в директорията където запзвам проектите( Сменях, трих, местих, но пак си изкача ), не е правилно зададен в PATH-a( Задавах го, нов правих, нищо ), Preferences един милион възможни промени на настройки( Done -> nothing .. ). Допълнително изтрих всичко, наново инсталирах и слагах всичко, отново изкача. Правих Backup от преди да слагам дори виртуал бокса и пак така. Преинсталирах си Windows-a даже( сложих и нова антивирусна с надежда тя да намери някъв вирус и да го премахне ). Ако до вечерта не го оправя сменям програмата, колкото и да не ми се иска. Губя вече 3-ден много ценно време. Благодаря предварително на всеки компетентен, който ми предложи решение. :)