Професионална програма
Loading...
YavorChanov avatar YavorChanov 1 Точки

Judge - Въпрос за тестовете, които системата прави върху кода

Здравейте,
потърсих, но не намерих някъде да е обяснено дали има вариант да се видят всички тестове, които Judge системата прави с дадено решение?

В случая за https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/169#2 поствам решение с Python, на което получавам грешка в #Test11 но не знам защо и колкото и да си гледам кода не видях...

За да конкретизирам, как и може ли да се видят някъде всички тестове, които Judge прави върху дадено решение?

 

0
Programming Basics
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

не няма как, единствения начин е някои от админите да ги отвори временно или да види какъв е входа които подават.Реално най-добрия ти шанс е да попиташ този които води курса тои ще има достъп до тестовете. 

А другия ти вариант е да започнеш да мислиш какъв краен случай  изпускаш и да се опиташ да го уцелиш, за да не минава 1 тест е граничен случай. Аз лично в такива ситуации си пускам кода локално и започвам да го тествам с всякакви извратени неща които се сетя понякога помага,а ако се наложи гледам и код на колеги да видя каква е разлиакта заради която чупя тест.

А има вариант и теста да е счупен което също се случва да е с недостатъчно време или прецакан вход :Д но пак това само хора с достъп могат да го видят.

1