Въпрос: Общежитията...
Здравейте, не знам дали има много други като мен , обаче днес е 4 май, аз не съм от София , първата ми лекция е на 8ми , а дори незнам дали съм приет в общежитие или не съм ... Моля дайте ни някаква информация , защото ако евентуално не съм приет за общежитие да си търся други алтернативи ... защото немога в последния ден да си търся било то квартира или хотели за нощувка ...
Поздрави.
Нека някой администратор да пусне тема в която да се съберем.. и да я направи да излиза най-отпред... Защото състоянието е плачевно МЕКО казано.. Аз не се настаних и извадих късмет ,че има при кой да прибивавам докато се съберем.. Жалко е само за момчетата дето са от далеч.. и няма при кого да останат и са принудени да останат в мизерията.. Не знам какво са показвали от ВТУ на господин Наков но .. лично моите представи бяха далеч от това в което искаха да ни настанят.. без нито 1 уред вътре без нищо.. от снимките хубаво си личи за какво иде реч ;Х:Х:Х
Господин Наков не е влизал в общежитията , гледал ги е само отвън, аз така разбрах от един негов пост. Ако е влизал , извинявам се :) Наистина е мизерно , но когато няма къде да останеш .. нямаш избор.. все пак трябва да сме благодарни че са ни намерили поне нещо .. макар и мизерно , тези които останат без друга алтернатива и са твърдо решени да останат присъствено е .. няма да са на улицата , макар че зимата не ми се мисли как ще се спи там.
Е в неговия пост пише ,че имат дограма .. ? :Д имат ама от едно време ;д Все си мисля ,че са му показвали нещо друго.. Той няма да седне да ни лъже че имат дограми и изглеждат добре ако е видял това нещо .. аз така си мисля ;)
Това което ти си постнал са другите общежития , те са реновирани от вън , имат изолация и дограма , но от ВТУ ни предлагат за сега само старите , които уж тази година щели да им правят ремонт отвън но от вътре са същата работа като снимката която ви показах :) Така ми казаха поне , че ремонта е само отвън
Ако са наистина толкова зле остава варианта да се събираме за квартира...
Много са зле, дори персонала ни ги показа с такова съжаление... Ще се търси алтернатива и тва е..
Някой да знае дали в студентски приемат лятото на частни начала? (все пак ще са свободни блоковете)
Ами пичове явно се събрахме 4-ма.. Намерете ме в фейса и да направим конферентен чат да видим какво ще правим..