Loading...
bortom avatar bortom 1 Точки

Exam Preparation II: Problem 4. Roli - The Coder ------- Compile Time Error в Judge

Здравейте, дали някой може да ми помогне да разбера защо judge ми дава Compile Time Error на задача 4 Roli - The Coder от Exam Preparation II от Technology Fundamentals.

Благодаря ви.

Условие: https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/DownloadResource/1854

https://pastebin.com/FmKH9pdA

Тагове:
0
Fundamentals Module
NikolayNeykov92 avatar NikolayNeykov92 617 Точки

Здравей,

дава ти Compile Time Error заради сплитването

string[] tokens = input.Split(' ', StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);

трябва да бъде

string[] tokens = input.Split(new[] { ' ' }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);

0

Много благодаря!

0
NikolayNeykov92 avatar NikolayNeykov92 617 Точки

ППС за останалите 20точки накрая при принтирането си добави:

foreach (var @event in eventNameParticipants.OrderByDescending(x => x.Value.Count).ThenBy(x=>x.Key))

0
26/06/2018 20:11:40

Да това го бях пропуснал в това решение. Още един път много благодаря!

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.