Професионална програма
Loading...
luskos avatar luskos 3 Точки

По различни ли са Отворените Курсове от останалите?

Нямам достъп до архиви на Unity, тепърва ли започва курса или?Знам че няма как да гледам лекцията в реално време или въобще да се вмъкна в залата без да съм записан, но в момента гледам Fundamentals и няма проблеми с архивите...

Полека ще ги изкачвам модулите, но с пропуски във Fundament-а...няма как да запиша и Unity на този етап, защото сигурно ще има яки пробойни и голямо блъскане на главата в стената докато схвана някоя концепция + разхождане напред назад по видеата да запълвам дупките, което съм правил до сега в YouTube като мога да твърдя, че да гледаш едно видео на дадена тематика и то извадено от контекста на цялостното програмиране не работи като вариант, още повече няма ли градивна практика си е чиста загуба на време.

Някой ако има информация дали има възможност Ален Паунов да започне да води Unity?Знам че има афинитет към игралната индустрия и много ми харесва как ги обяснява нещата.

Поздрави! 

0
Open Courses
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

Ти нямаш достъп до unity видета защото не си записал и платил участие. Свободните курсове и от професионалните модули не са по различни един от друг. Дори някои професионални курсове се пускат като свободни.Но се искат нива познания.

Щом си още на фундаменталс ти е много рано за unity и тн без обекти бази данни си много далеч от unity и правенето на игри.Курсове има всякакви и тук и в udemy и къде ли не само желание да имаш. А кои ще ги води софтуни си решават и аз знам че Ален има интереси там но това да имаш интерес но означава че разбираш engine-a и че можеш да водиш курса.

До фундаменталс имаш достъп защото си записан за настоящия или предстоящия курс и можеш да гледаш предишните инстанции.Ако не се лъжа Ален води pf от които почна  пролетта.

0
luskos avatar luskos 3 Точки

Аз не съм записан за Fundametals все още, приет съм де, но гледам на Ален инстанцията.А пък за видеата на Unity намерих едно(как, все тая...) да видя за какво става въпрос и щях да заспя.Някак си няма ентусиазъм лектора.Знае ги нещата, но някакси лъха хаос и объркване.Някой неща ги ръчкам междувременно на Unity, но до сега съм схванал само public, private, static, void, горе долу схващам класове и методи.За други фундаменти не съм намирал добри видеа, като изключим че в архивите тук специално не съм ровил.Ще си ги гледам наред да може накрая да стане супа, а не каша.

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1278 Точки

е то имаше 2 семинара попаднал си на семинара за 3д игра с unity :Д и не лъха хаус :д просто много от нещата не са ти ясни. Значи ти си хванал нещата които се учат само на Pf

дори няма да започна да ти обеснявам какво е наследяване полиморфизъм на класовете ,какво е singleton или статичен клас и тн и тн. Карай си нещата по ред и без това са достатъчно сложни.Най -много да стане още по-голяма каша :Д

1
luskos avatar luskos 3 Точки

Не съм гледал семинар, а лекция!От Unity курса, не от Advanced.Джедайски трикове не работят тука.Каквото казвам че съм гледал това е.Лектора прави някакви неща по презентация, която не изглеждаше много добре структурирана.Пък и нещата които ги гледах ги разбирам, кои повече, кои по-малко.И като цяло може да му се удари една доза адреналин.Някакъв ги прави без ентусиазъм нещата, дано да е от мене и да съм гледал някаква лекция където му прилошало на човека, ама направо си имаш чувството че насила хубост прави.От това което гледах не видях смисъл да записвам Unity, никакъв immerse със курсанти, това така, онова така.Не те пита и не те кара да мислиш нищо, не обяснява нещата в дълбочина.Седиш и го гледаш човека как прави някакви неща и все едно си ги обяснява сам на себе си, това ми беше усещането.

0
01/07/2018 20:33:55