Programing Basics
Здравейте колеги
Искам да попитам един можеби така тъп въпрос...Кандидатствах за бейсик през септември. Получих мейл, че на 24.08 ще ми се съобщи дали съм приет на 100%. След одобрението следва 2 месечен курс както знаете и след него е изпитът през ноември. Обучението след приемният изпит започва през Януяри.2019.
Та въпросът ми е, какво следва да се направи през периода след изпита до януари? Просто така си чакаш до започването ли? Някакви други упражнения ли се правят? Ако малко някой да ми обясни ще съм му много благодарен.
Извинявам се,ако някъде има информация за този "въпрос" !!!
Приятен ден!
окей, благодаря ви !
Колеги днес би трябвало да получа имейл с подробна информация за моята кандидатура, но не получих нищо.Дали има проблем със системата или просто да си изчакам 1-2 дена ?
П.П В сайта на моят профил пише,че ми е одобрена кандидатурата,но без имейл!
На твое място бих изчакал ден - два, но след това непременно бих се свързал, ако все още няма имейл. Между другото можеш да провериш дали не е попаднало писмо в "Спам", случва се понякога...
SelterSunay,
Получи вече имейл, нали? 🙂
И да, както много правилно те е посъветвал svetoslav_0 - проверявай и папка "Спам".
Оставаме на разположение.
Успешен и ползотворен ден! 🙂
Да,получих мейлчето !
Благодаря ви, сега само остава да си избера група :D
SelterSunay,
Моля! Искрено се радвам! Сега вече остава по-лесната част пред теб. Ако има нещо - насреща съм. До скоро и прекрасен ден! ::)))