Софтуерно Инженерство
Loading...
AleksanderKostadinov avatar AleksanderKostadinov 12 Точки

[Machine Learning]Quizzes and labs submission.

Здравейте, колеги,

Не схванах има за тази седмица има ли quiz или lab и къде се предава. Сигорно се досещате, че не съм изкарал  Data Science. Aко споделите и друга полезна и важна информация за модула, ще ви бъда задължен. 

Тагове:
0
Machine Learning
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1285 Точки

ти си в world of pain man честно :Д, поне опит с програмиране и Python? иначе лабовете ги закачате в сайта и данчо си ги дърпа с бот и после на сайта където са quiz-вете може да си видите какво сте направили. Но там се иска регистрация и май беше с майла от тук и username. На първата лекция трябва да ви ги е обяснил тези неща?

-1
AleksanderKostadinov avatar AleksanderKostadinov 12 Точки

Ами опит - имам малко. Миналата година карах Математиката за девове плюс още няколко курса. Но схемата не беше същата. Имаше домашни, които се предаваха на страницата на курса. Изгледах първата лекция, но мисля че не се споменава къде се предават куизовете и лабовете. Би ли ми дал линк към въпросния сайт.

0
Krumeto avatar Krumeto 13 Точки

Привет! Лабовете можеш да качваш през линковете "Качи домашно" на страницата на курса. Примерно, https://softuni.bg/trainings/1920/machine-learning-august-2018#lesson-8171 отваря директно лекцията от предния път - LINEAR AND LOGISTIC REGRESSION. Ако си логнат с профила си, ще виждаш "Качи домашно" от дясната страна. 

Quiz би трябвало да има и тази седмица, но поне аз не намирам още качен. Линкът е този - http://lab.students.softuni.bg/courses .Най-вероятно Данчо ще качи до няколко дни. На същото място ще получаваме и оценките от лабовете. 

Успех!

0