Проблем с Judge системата.
Здравейте!
Тъй като тук съм се регистрирала, чрез Google+ акаунта си преди повече от година, не мога да използвам Judge. Възможно ли е проблемът да идва от това. Сменях паролата си няколко пъти, но Judge не разпознава потребителското ми име и парола. Записана съм в курса Programming Basics with Java - септември 2018 и реално няма да мога да изпращам домашни и да се явя на изпит. Лекичко се притеснявам вече, затова ще съм благодарна на всеки отзовал се.
Здравейте,
Изпробвах предложението на KaloyanStoyanovvv, тъй като имам същия проблем като mariails, но не помогна.
Логването в softuni.bg също не е възможно, ако ръчно се въвеждат потребителско име и парола, без да се използва Google+ логване.
Какви алтернативи имаме, след като нямаме достъп до Judge системата?
При мен също не помогна предложението на KaloyanStoyanovvv. Какво правим в такъв случай?
Здравейте,
Тъй като сте се логнали с FB или Google акаунт, трябва да зададете нова парола. Потребителско Ви име е в профила си след "@". След това може да зададете нова парола от https://softuni.org/account/forgottenpassword. на имейла, с когото сте регистрирани. Ще получите линк, откъдето може да смените паролата си и така да достъпите отново, както softuni.bg, така и judge.softuni,bg.
Изключително много ми помогна. Благодаря!