Софтуерно Инженерство
Loading...
willystyle avatar willystyle 1284 Точки
Best Answer

Понеже в този тест има повече интервали, след splita сложи един trim(), иначе този интерва изкривява името на usera.

data = data.split("Welcome, ")[1].trim();

 

0
lapd87 avatar lapd87 100 Точки

Благодаря, 

малко тъпо че казват че няма да има погрешни входове....

2
willystyle avatar willystyle 1284 Точки

Винаги е добре да се тримва вход, забелязах и в реални проекти, първото което се прави е, да се тримне входа, явно предпазва юзерите да не вкарват излишни интервали. Важното е, че логиката ти е вярна и добра. Опитах и другата ти задача, но не успявам да намеря какъв е критичния вход, тримвах, променях регексите да не би да има и реални пари, закръглях, ама от никъде светлина, а решението ти е идеално според мен. Ще следя дали някой ще открие къде е грешката. Успехи.

0