Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравей отново. Имам затруднения с конкретния проблем и направо вече ме заболя главата от опити да оправя кода. Би ли могъл да ми помогнеш.
Проблема е следния: искат от нас да се напише програма, която въвежда естествени числа от клавиатурата (по малки от 2^16), до въвеждането на отрицателно число. Да се изведе на екрана абсолютната стойност на разликата между най-малкото и най-голямото от въведените числа (без да се взима предвид последното въведено отрицателно число). При въведени по-малко от две естествени числа, да се изведе подходящо съобщение за грешка. При въведен текст, той да се игнорира. При въведено число извън обхвата също да се игнорира.
Eто го моя код, но не мога да направя проверките за текст и за число в дефиниционното множество:
https://pastebin.com/xySHWSLF
Можеш ли да ми покажеш как би станало? :(
Пробвай това
Не съм го тествал!