[Technical Issue] Eclipse - Workspace и default location при нов проект ми се различават
Здравейте! Къде ли не търсих решение, но не можах да намеря такова и ви моля за помощ.
При стартирането на Еклипс си избирам workspace ето така - D:\SoftUni\#1\Java Basics\3. Loops, Methods, Classes\homework. Обаче, когато искам да създам нов проект - тук - на default location ми стои D:\SoftUni. И ако не променя пътя, ми създава проекта в D:\SoftUni. А аз искам да ми го създаде в посочения workspace.
От друга страна, като отида на Window -> Preferences -> ... на workspace ми стои D:\SoftUni\#1\Java Basics\3. Loops, Methods, Classes\homework.
Гледах много въпроси в StackOverflow, променях по config.ini и org.eclipse.ui.ide.prefs, рестартирах доста пъти Еклипса, но не става и не става. Аз просто искам по подразбиране да ми създава проектите в workspace-а, това е
Много ще се радвам, ако някой успее да ми помогне. Благодаря!
Здравей! Благодаря за помощта, но не се получи.
Докато Еклипсът е пуснат, папката .metadata (очевидно) не може да се изтрие. Когато го затворя, трия папката, но при пускането му папката се създава на същото място и проблемът си остава така.