Професионална програма
Loading...
ThunderStorm avatar ThunderStorm 0 Точки

Свързване на една или повече форми във Visual Studio

Здравейте!

Имам за задача да направя декстоп приложение с Visual Studio на С#. Темата е приложение, в което се регистрираш и чрез рожденната дата ти показва каква зодия си и какви са характерните белези на всяка отделна зодия. Работата е там, че се състои от няколко форми.

Въпроса ми е, как да свържа формата за регистрация и тази за помощ (в която е включена информация за работа с даденото приложение), и след това как да свържа другите форми за отделните зодии към тази на регистрацията? 

Благодаря, за отделеното време! :)

 

Тагове:
0
Module: C# Web
kolioi avatar kolioi 614 Точки

За отделните зодии може да използваш една форма и само да променяш описанието (текст) и изображението (ако имаш) + 2 бутона за предвижване напред към следващата и назад към предишната зодия. Хелпа не знам от къде ще го викаш - може от менюто или с F1. Ако е кратък (до няколко изречения) може просто да покажеш MessageBox, а ако е по-дълъг, трябва да направиш CHM file. По принцип може да използваш една единствена форма за цялата програма и динамично да променяш контролите в нея.

Тези неща са елементарни, но НЕ се изучават в СофтЮни, затова тук няма кой да ти отговори и общо взето се пишат глупости.

1
frankcurtis avatar frankcurtis 0 Точки

These things are rudimentary, yet they are NOT learned at SoftUni, so there is nobody here to answer you, and gibberish is commonly composed.

 

Quick Care Med

0