Loading...
kle4ka avatar kle4ka 20 Точки

Дай си кода на задачите и кажи какво ти изписва в judge като грешка, тестовете в самото IDE минава ли ги?

0
chaneto avatar chaneto -1 Точки

Да IDE ги минава всички тестове. В джъдж ми дава нула точки и червени звездички на всички 5 задачи. На теб даде ли ти верни решения?

0

На мен ми дава вярно. Прати кода поне на първа задача, може би нещо дребно си изпуснал. Също нали ги пускаш в Tech-Java, да не си цъкнал без да искаш на друг език и там да си ги цъкнал в бързината. Дай кода на първа задача и ще се опитам да помогна някак.

0

Ето на първата задача направих две решения, и двете са нула но интересното е, че дава червени звездички а не червени отметки, какво значи това?

https://pastebin.com/K34tQkuj

https://pastebin.com/Xecx9Y4e

Втория линк не е пълно решението извинявам се ето пълното:

https://pastebin.com/a7Ggv1aZ

0
29/01/2019 13:36:15

Така на задачата Sort Numbers от последния код, който си пратил си работи супер, просто изтрий реда най-отгоре и ще стане.

Ето този ред изтрий и ще имаш 100 от 100 package ATECHMODUL.Мore_Exercise;

Погледни и на другите задачи щом ти дава пак така да не би да го има този ред.

Успех и кажи дали е станало ^^

0

И каква е логиката? Това ми е името на папката, има ли значение какво ще е? На другите задачи от другите упражнения заглавието е същото но там всичко мина на 100%, странно? Иначе стана да, точно за това нямаше да се сетя и все още се чудя какъв е проблема точно там? Благодарности.

0

Не съм сигурна каква е ролята на този ред, при мен го няма, може би е нещо от настройките. Погледнах моя код и ми направи впечатление, че липсва при мен този ред и реших да пробвам без него какво ще стане, то пък взе че проработи. Иначе и аз никога не бих се сетила, че това е проблема хаха. Понякога трябва някой отстрани да погледне, сам като го гледаш не всичко ти прави впачатление като че ли. Радвам се, че успях да помогна, желая ти успех за напред в курса ^^

0

Благодаря, и на теб успех.

0
Djombeto avatar Djombeto 7 Точки

Здравей! На първа задача не използвай MAX/MIN_VALUE и ще се получи. Направи отново If проверки по този начин и т.н с другите варианти (общо 6):

if (a >= b && a >= c && c >= b){                                    
            System.out.printf("%d%n%d%n%d", a, c , b); 

0
30/01/2019 17:20:12

И двете решения са верни минават със 100 точки. Проблема е както каза колежката, да се изтрие първия ред - името на паката в която са ми задачите, странно...

0
VasilKotsev avatar VasilKotsev 830 Точки

Как очакваш да се компилира като в името на пакета имаш кирилица ? "More" при мен излиза, че си го написал с българско "M" (Unicode character #1052). Никога не си кръщавайте директориите/проектите на кирилица и спазвайте някакво КПК/Конвенция за именоване на проектите...

0

Ееее колега браво, никога нямаше да се сетя ама никога. Направил съм го съвсем неволно и неумишлено без да искам. Дори в това никога нямаше да се усъмня.

0
Djombeto avatar Djombeto 7 Точки

Здравей! Не изпозлвай MAX/MI_VALUE и ще се получи. Направи отното if проверки по тoзи начин и т.н за всички варианти (общо 6):

if (a >= b && a >= c && c >= b){
            System.out.printf("%d%n%d%n%d", a, c , b);

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.