Софтуерно Инженерство
Loading...
Jordan_Dobrev12 avatar Jordan_Dobrev12 263 Точки

Tech модула или Django Web Develpment

Здравейте, май месец ми престой да си изкарам Tech модула(понеже не съм го карал официално) и се колебая дали да запиша него или курса, който престой Django Web?

Ако изкарам tech модула ще ми бъде скучно, защото нещата, които се учат там вече ги знам и няма да науча нищо ново. От друга страна съм малко притиснат от към финанси, време и т.н, а курса Django Web е един път седмично + това къде ще науча нови неща ми изглежда като най-добрия вариант?

Видях че курса изисква познания като: масиви, списъци, речници, наследяване, база данни. (Това, което се учи в  курса python fundamentals) 

От всички изброени само базите не мога да кажа, че ги знам, но като гледам се учи Mysql, веднага бих могъл да наваксам. 

Реално след курса ще може ли да се започне работа и СофтУни помага ли с кариерно съдействие? 

Не мога да се реша, Django или Tech модула? 

Писал съм python и мога да кажа, че е приятен език, доста ми харесва. 

 

0
VasilKotsev avatar VasilKotsev 797 Точки

Python не е език от главната програма в академията. За кариерно развитие, едва ли. Ако не се лъжа около 100 кредита или много добър успех (от главната програма) трябват за да можеш да се възползваш от кариерния център, но за python трябва някой от екипа на СофтУни да ти каже. Можеш да звъннеш на телефона в контактите и да направиш запитване.

Моят съвет е да не пишеш какъвто и да е Web без знания по бази данни, съответния ORM  и OOP защото ще си вкараш голям автогол.

 

1