Видео записи
Здравейте,
Колко време след края на всеки курс ще имам достъп до видео записите? Имам предвид коко време, след приключването на цялостният курс ще мога да ги гледам отново- седмица, месец след края на курса?
Здравейте,
Колко време след края на всеки курс ще имам достъп до видео записите? Имам предвид коко време, след приключването на цялостният курс ще мога да ги гледам отново- седмица, месец след края на курса?
До няколко работни часа след провеждането на съответното занятие.
Извинявам се, не съм се изразила правилно, интересува ме колко време след приключването на целият курс, не само след лекцията.
Може би аз не отговорих особено адекватно.
Всички видеа от основната програма могат да се гледат винаги, без значение дали даден човек е бил записан или не. Достъп до ресурсите на отворените курсове имат само тези, които са били записани за съответния курс (най-често, не съм сигурен дали винаги). Но: веднъж записан, човек има достъп до ресурсите без ограничение.
Предполагам сега отговорих :)
Аха, значи няма да се изтрият видеата в опреден момент и ще имам достъп до тях по всяко време, дори след 6 месеца примерно. Благодаря
Сега разбрах! :D Не, няма практика да бъдат изтривани. Съхраняват се в YouTube, така че нямат storage проблем. Ще ги има със сигурност. Съвсем наскоро гледах видеа от курс, който се е провеждал 2015 г.
хм, ами в youtube не се ли виждат от всички, включително и от хора които не са платили за курса?
Качват се като скрити видеа. По този начин не можеш да намериш самото видео, освен ако не го достъпиш през неговия линк.
аха, значи в акунта си в софтуни, на обученията които съм изкарала, в последствие ще имам линк към видеата (след година например :-)
Благодаря