Бъг в профила?!
Здравейте, имам бъг в профила. На Course Introduction-а казаха, че общия брой кредити за целия курс р 27 а при мен показва 21. Може ли някой да го оправи. Благодаря!
Здравейте, имам бъг в профила. На Course Introduction-а казаха, че общия брой кредити за целия курс р 27 а при мен показва 21. Може ли някой да го оправи. Благодаря!
За кой модул става на въпрос ? Провери ли в секцията Обучения оценката и резултата от изпита в Judge ? Можеш да вземеш пълен брой кредити при макс точки от изпит или да компенсираш с бонуси стига оценката да е над 5.50 ако не се лъжа.
Става въпрос за Java Fundamentals. Аз не се явих сега на изпита в неделя. Ще се явя директно на поправка. Но проблема е ,че ми показва общо 21 точки а трябва да са 27.
Е как става това да ти дадат кредити без да си се явил на изпит при положение, че обикновенно той формира ~85% оценката ? Пълният брой кредити се дават при макс точки от изпит или според оценката. Като се явиш на поправката ще ти добавят кредитите според оценката която изкараш.
ЕДИТ: 27 кредита са за целия Java Fundamentals (Advanced + OOP) при положение, че имаш отличен и на двата изпита. Advanced носи само 6 кредита при отличен или макс точки.
До колкото виждам Java Advanced носи 12, Java OOP - 15. Като влезнеш в съответните курсове по колко точки ти показва за всеки?
Да разбрах благодаря, сигурно след изпита ще ми дадат съответните кредити. Просто се чудих защо ми показва така. Благодаря пак.
Показва ми само общ брой кредити 21 ама както и да е те сигурно ще ги оправят след изпита и ще си дадат съответните кредити. Благодаря.