Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря! Лош английски - недобро разбиране на условието на задачата.
Здравей, опитах това, което си написал, но получавам още по-малко точки. Повече от 50/100 не ми дава. Не мога да разбера къде точно нещо изпускам. Ако можеш да дадеш идея? Предварително благодаря.
https://pastebin.com/uSkFR9wL
Защо ползваш толкова променливи? и толкова колекции? Няма смисъл, объркваш си кода, ето го твоя пренаписан, защото трудно може да се ориентира така човек:
https://pastebin.com/SWGQZ6gN
Здравей,
1. Ред 48: if ( (currentEnergy - 30) > 0) трябва да е >= 0
2. Ред 72: break; трябва да е return; за да се прекъсне програмата
3. counter е излишен. Махни проверката на 79 ред.
Благодаря ви за отговорите. Ще се изям за това равно - цели 50 точки. Много тъпо се получава, че цяла задача съм измислил и накрая нищо. А не знам защо когато сложех return накрая ми намаляваше още повече точките. Много време загубих в разгадаването на условието, явно на това трябва да се наблегне. Още веднъж благодаря.
if (initialEnergy > 100)
{
int gainedEnergy = 100 - numberEvents;
Console.WriteLine($"You gained {0} energy.", gainedEnergy);
Console.WriteLine($"Current energy: 100.");
//initialEnergy = 100;
}
Здравейте, не мога да разбера тази част. Как остава нула енерджи накрая при вход "rest-2". gainedEnergy = 100 - 2, което прави 98 за мен. Разбирам, че това е колко е нужно до 100. Просто не успявам да разбера как се запазва нулата.
Благодаря! Лош английски - недобро разбиране на условието на задачата.