Професионална програма
Loading...
hristoico avatar hristoico 7 Точки

Блок-схема/алгоритъм за класове C#

Здравейте,
Възможно ли е някой да нарисува кратка и ясна блок-схема/алгоритъм за дефиниране на клас (в C# - ако е от значение технологията), заедно с обектите , пропъртита, конструктори (с и без тях) и методи, и какво и как достъпваме? Нещо от сорта на: https://www.geeksforgeeks.org/c-sharp-class-and-object/, но да е пълно и подробно и да се публикува във Facebook групата на Tech модула, а и защо не в презентацията за тази лекция. 

 Знам, че ще се учи много по-подробно в OOP модула, но имахме лекция + Lab "OBJECTS AND CLASSES" за придобиване на първоначална представа, но аз, както със сигурност и много мои колеги, не получихме никаква такава. В слайдовете от презентацията за мен е  прекалено "шарено" и неясно. Лекторът си личеше, че разбира в изключителни детайли материята, но в крайна сметка тотално ме обърка (да не се приема като упрек). По време на лаба получих някакво просветление, но въпреки това не разбрах всичко напълно. 

 

 


 

Тагове:
0
Fundamentals Module
ElviraPetkovaSvishtov avatar ElviraPetkovaSvishtov 152 Точки

Ако имаш време, препоръчвам ти да гледаш това видео https://softuni.bg/trainings/resources/video/35877/video-05-november-2018-ivailo-kenov-csharp-technology-fundamental-september-2018/2056

От предната инстанция на модула е, Ивайло Кенов обясява за мен много добре и разбираемо, стегнато и на достъпен език. Опитай се да дадеш време на информацията, ако можеш решавай повечко задачи. Почти изгледах предния модул и на първо инфото ми дойде много, мъчих се да решавам някакви задачи, на моменти ми бяха много трудни. Два месеца по-късно усещам нещата малко по-добре, така че дай си време и всичко ще си дойде на мястото и наистина трябва възможно най-много задачи.

Успех :)

0
hristoico avatar hristoico 7 Точки

Благодаря, ще изгледам видеото. Но въпреки това съм сигурен, че някой по-advanced може да състави структурна блок схема за на класове/конструктори/обекти/методи/пропъртита... ,за да се разбере по-лесно тази абстрактна концепция, което съм сигурен, че не е нищо повече от някаква строго определена подредена структура, но неясно и объркващо обяснена.

0