Записване за "Fundamentals Module"
Здравейте искам да попитам възможно ли е да запиша модула само , че септември месец, не сега - май 2019 ?
Здравейте искам да попитам възможно ли е да запиша модула само , че септември месец, не сега - май 2019 ?
Да, можеш. Резултатът ти се пази до 1 година (ако не ме лъже паметта токова беше). Но така или иначе не е добра идея една година да не си правил нищо и да продължаваш напред...
Просто нямам възможност от сега да се преместя в София , понеже все още съм ученик , а знам , че вече е много по-добре за мен да съм в присъствена форма.
Както сам си прецениш. Това е хубавото на СофтУни, че ти дава свобода и гъвкавост кога и какви курсове да записваш.
Все пак един съвет: когато можеш, решаване задачи, гледай стари лекции от tech модула, за да си поддържаш темпото и да надграждаш знанията си. Много ще ти помогне това :)
Благодаря , ще се вслушам в съвета ти !
Като човек който изпусна 10 месеца след Basics да запиша tech fund заради работа аз бих те посъветвал да продължаваш с модул още Май месец. И аз така правех сметка да запиша Септември ама и него изпуснах та чак Януари започнах. Ако единствената ти пречка е предпочитанието присъствено/онлайн пробвай след завършването си една седмица да гледаш записи от следващия модул и виж дали ще можеш да се справяш онлайн и по това ще прецениш дали да запишеш.
Интерестно е че предпочиташ присъствената форма при мен пък е точно обратното. Голямо удобство си е да паузирам и превъртам записа ако не разбера нещо
Определено си има плюсовете и да си онлайн. Лично аз съм изкарал почти цялата пътека така, въпрос на предпочитания...