Професионална програма
Loading...
Kiril1914 avatar Kiril1914 2 Точки

Проблем със стартирането на Конзолата C# Visual Studio 2017

Здравейте,имам следния проблем: След като задам командата "Ctrl+F5" съответно след изписването на код в програмата  Visual Stuido. Самата конзола се отваря само за миг и се затваря! Също така установих, че и стандартната конзола за Windows (cdm) не се отваря от "Search" менюто. Пробвах и чрез "F5" както и "Play" бутона-никакъв резултат! Надявам се че можете да ми ударите едно рамо.

Благодаря

Тагове:
0
Programming Basics
VasilKotsev avatar VasilKotsev 830 Точки

Няма такова нещо като CDM, CMD е името на Command Prompt-а. Ако не успееш да го стартираш от start menu-то/run причините може да са много. Malware, Corrupted System Files etc... Дай малко повече инфо за OS-а. Възможно е ако имаш няколко assembly-та в solution-а да не си избрал правилния за StartUp или ако си на лаптоп е възможно да ти трябват FN key за start without debugging. Възможно е и ако имаш някаква проверка в началото на приложението да не влизаш в нея и то да приключи моментално.

0
Y.Yordanov21 avatar Y.Yordanov21 51 Точки

Пробвай FN+F5, би трябвало да замести F5 или ctrl F5. На една от лекциите стана на въпрос този случай, че при някой се получава така заради настройки на операционната система и трябва да се променят шорткътите във Visual Studio от менюто за Debug и на Options.

0