Професионална програма
Loading...
AnnaStephanova94 avatar AnnaStephanova94 4 Точки

Записване за JS CORE

Здравейте!

Днес забелязах, че записването за JS Core модула и останалите 7 респективно изчезна като опция при влизането в профила ми.
Бих искала да попитам каква е оценката, която е нужна за да можем да продължим напред в следващите модули, защото честно казано 160 точки + домашни не ми отговориха много на въпроса, а при изчезнаването на опцията тотално се притесних.

Също така кога ще бъде отворена опцията за заплащане на модула отново и ако е отворена някой би ли могъл да ми даде линк.

Много благодаря предварително!

Тагове:
0
Fundamentals Module 16/04/2019 21:26:05
VasilKotsev avatar VasilKotsev 808 Точки
Best Answer

Записването не е приключило, най-вероятно си затворила нотификацията без да искаш. От тук можеш да достъпиш формата за записване, активна е до 7-ми Май. Или можеш да достъпиш инстанцията за Май месец и от там да заявиш участие. Колкото за оценката, със сигурност не мога да кажа, но мисля, че с добър 4 от теха можеш да продължиш. Тук по-скоро се гледа оценката, а не само точките, тъй като бонусите от присъствия, домашни и форум влизат в образуването й. Силно ти препоръчвам ако имаш сериозни пропуски от теха да минеш пак през материала, който те затруднява в почивката между модулите. Най-малкото защото всеки курс след това надгражда над знанията, които би трябвало да сте придобили в предишните.

0