Професионална програма
Loading...
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Добре дошли в SoftUni Creative!

Здравейте приятели,
 

Изключително сме развълнувани за старта на SoftUni Creative и позитивните емоции от вторник! За целта искаме да обобщим информацията и да структурираме нещата, които смятаме, че е нужно да знаете.
 

Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 часа в зала Code Ground Labет.0. Всички ресурси, свързани с обучението, ще намирате в страницата на курса в сайта, като ще бъдат качвани в рамките на следващия ден след всяко занятие.


Силно насърчаваме използването на Facebook групата,  както и форума на СофтУни – имаме специална категория за SoftUni Creative, където може да задавате въпросите си. Целта им е комуникация между всички курсисти и споделянето на релевантна информация и ресурси! Съветваме Ви да се обръщате към нашия клиентски съпорт за всякакви въпроси от административен характер на контакти:

  • Е-mail: creative@softuni.bg;
  • Телефон: 0897 230 250.

Настоящият курс Design Fundamentals приключва с изпит, който ще бъде под формата на тест и ще се проведе онлайн. На 5 октомври всички, които са заплатили успешно за изпита, ще получат имейл с подробна информация и инструкции за провеждането му онлайн. Заплащането на изпита може да се осъществи от ТУК.
 

Какво следва след приемния изпит? В случай, че го преминете успешно, можете да продължите в останалите модули от програмата, като изберете една от двете форми на обучение - присъствена или онлайн, независимо от това в каква форма сте записани в момента. Присъствените места за програмата са ограничени до 200.
 

Приетите курсисти ще бъдат поканени в нова група (във Facebook), в която ще могат да комуникират със своите лектори и да имат достъп до допълнителни ресурси. Започваме с практически курс по Photoshop, който стартира на 24 октомври. Подробна информация за цялостната програма може да намерите тук. Изпитите от последващите курсове от програмата ще бъдат под формата на практически проект, чрез който ще имате възможност да превръщате знанията, които сте придобили по време на занятията, в реални практически умения. Проектите ще бъдат предавани онлайн за проверка и оценка от преподавателя.

 

След всеки курс, който успеете да преминете с оценка равна или по-висока от Много добър 5.00, получавате официален сертификат на SoftUni Creative. Всеки един от курсовете дава различен брой кредити, в зависимост от неговата сложност и крайната Ви оценка от изпита. Цялостната диплома на SoftUni Creative се получава при събиране на 70 кредита и успешно преминаване (с минимална оценка от 3.00) на всички курсове от основната програма
 

За нас е изключително удоволствие да се развиваме заедно! Целият ни екип Ви желае успех!

Тагове:
4
SoftUni Creative 14/09/2017 19:41:52
donsavage avatar donsavage 4 Точки

Другия модул каква цена е?

0