Професионална програма
Loading...
radybt avatar radybt 9 Точки

Недоволство отношно днешния OOP Advanced изпит.

Здравейте, искам за първи път да изявя значително недоволство относно липсата на информация за днешният изпит, защото мисля, че не съм единственият "пострадал". Като карал "стария" OOP Advanced изпит преди 2 седмици се записах за поправка и от тук се започва:
1-В сайта пише, че можем да се запишем за поправки на 14-ти миналата неделя, никъде нямаше информация за днешната дата. 
2-Очевидно е ставало въпрос, че се провежда изпит по "старата" схема за тези, които сме карали тогавашния курс, но защо не беше изрично уточнено? 
3.Липсата на информация относно формата на днешния изпит доведе до това аз, а вярвам и не само - да се готвим за изпити заедно с последната група по OOP(вече явно ООП и Адвансд в едно) като е важно да се подчертае, че материалите по курса за нас бяха напълно достъпни и аз автоматично реших, че изпитът ще се провежда по новата "схема", което категорично повлия значително на резултата днес, не съм очаквал, нито съм "тренирал" да рефакторирам, вярно елементарни, но много на брой трудно забележими подменени променливи и тн.

Живи и здрави да сме, 20 лева е много щедро за повишителен изпит, НО до колкото разбрах сега няма да ни допуснат да се явим отново заедно с "новите" освен ако не платим 50% от цената на курса ?! ?! ?! Неофициална информация от консултиране с други курсисти и силно се надявам да не е така, ще се обадя утре да попитам и аз. Някой с информация и съвети е добре дошъл. 

Тагове:
4
C# OOP Advanced 21/04/2019 21:00:06
villyjord avatar villyjord 175 Точки

Споделям раздразнението. Просто неизпълнение на базови ангажименти. Най-разумно би било директно прехвърляне по новия формат на модула без тежести.  

2