Loading...
aivian avatar aivian 51 Точки

Защо this е празен в remove middleware?

Имам следната схема и middleware за собственик: http://pastebin.com/JTSS0zc3

Хващам request - а с този код: http://pastebin.com/rYScSiVQ

Като изтрия собственик, влиза в middleware - а, но ми казва, че this е празен обект, а уж би трябвало this - а да ми е документа, който съм изтеглил от базата. Някой знае ли защо се получава така?

Тагове:
0
Express.js Web Development
monicaphillipa avatar monicaphillipa 2 Точки

Yea this happened with me too, When I was writing the code for a professional SEO services provider. But now that I took the code that the guy gave me in the comments it worked and now things look pretty good to me. Thanks for helping. It means a lot and if anyone of you needs any help in regards to SEO let me know.

0
stephen23 avatar stephen23 1 Точки
That is the excellent mindset, nonetheless is just not help to make every sence whatsoever preaching about that mather. Virtually any method many thanks in addition to i had endeavor to promote your own article in to delicius nevertheless it is apparently a dilemma using your information sites can you please recheck the idea. thanks once more.  
Viego Runes

0
You have done a great job on this article.  It’s very readable and highly intelligent.  You have even managed to make it understandable and easy to read.  You have some real writing talent. Thank you.  
[url=https://jokerauto.net/]Joker Slot[/url]
0
i was just browsing along and came upon your blog. just wanted to say good blog and this article really helped me.
Joker Slot 

0
You have a real ability for writing unique content.  I like how you think and the way you represent your views in this article.  I agree with your way of thinking.  Thank you for sharing.  
dewapoker

0
This article was written by a real thinking writer.  I agree many of the with the solid points made by the writer.  I’ll be back. 
hair restoration company

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.