Моля за съвет !!!
Здравейте, надявам се ако четете да споделите препоръки и вашите мнения по въпроса ! Сега ще започна advanced модула и ме притеснява факта , че за много кратко време се навлиза в трудните неща и концепции ..разбирам ,че няма как да е по-лесно,а обратното , та въпроса ми е да кажете как може най-оптимално да се справя ,а и не само аз , всички които ще го започват ..Решаване на задачи ...рашавам колкото мога повече и повече , защото знам , че именно практиката е най-добрия учител . Задачите от лаба и упражненията съм ги решил почти всички , но изпитните особено 3та задача за ООП ми изглежда доста трудничка като тип.. Надявам се ако вие също сте се притеснявали или имате какво да добавите да пишете ,с радост ще прочета вашите мнения !
На Java съм ..нещата от fund-a ги знам перфектно , а и цяла ваканция изгледах advanced от септември с Ники Банкин ..Гледах изпитните задачи и видях , че първата е стек и опашка после матрици и накрая ООП..Задачите за ООП ми се струват по-трудни , защото трябва да правиш много класове като нестване ако е правилният термин..Благодаря все пак ...Вече съм мотивиран!!!
Иначе по колко време отделяш за учене, писане на задачки ?
Отделям цялото си време, от 1 година и половина не правя нищо друго. Като изреша всички задачи и няма какво да правя, си правя мой лични проекти. Като например, с един колега успяхме да направиме конзолен шах на C#.