House Party problem 03
Здравейте имам проблем , преписвам решението на любо но като го пусна в джъдж ми дава 0ла точки и принтирането няма нищо общо с това което трябва да е ? Три пъти го проверявам и е едно към едно с това на любо ... ?
Здравейте имам проблем , преписвам решението на любо но като го пусна в джъдж ми дава 0ла точки и принтирането няма нищо общо с това което трябва да е ? Три пъти го проверявам и е едно към едно с това на любо ... ?
В началото на for цикъла, на ей този ред ти липсва удивителна
System.out.println(String.format("%s is already in the list",name));
а трябва да е System.out.println(String.format("%s is already in the list!",name));
Поздрави
Не е там проблема като напиша вход и веднага принтира не изчаква да подам другите данни и от там се обърква
Липсваше ти още една удивителна на if(tokens[1].equals("is going")){
трябва да е if(tokens[1].equals("is going!")){
Коригирах я и нея, пуснах го и дава 100/100. Извинявай за закъснелия последвал отговор
This obviously could fit in the major opening, regardless, I expected to underscore the significance of framing immediately. Also, you may find that you change your recommendation and philosophy impalpably as you make and gain ground in stirring up your general question how to update minecraft servers.