Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 77 Точки

Online Datathon 2020 ще се състои в периода 15-17 май

Седмото издание на Data Science Datathon, организирано от Data Science Society вече чука на вратата! 
Интернационалният Онлайн Дататон 2020 е 48-часово състезание за ентусиасти в областта на Data science, Machine learning  & AI, които да работят по реални кейсове и да се учат от практиката, работейки по отбори с хора със същите интереси и визия, и оценявани от жури с дългогодишен опит в сферата. 

Тази година състезанието  ще бъде изцяло онлайн, предвид необходимите мерки, което отваря възможност за участниците да се включат от всяко кътче на земята! Очакваме да се запознаем (макар и виртуално ) с най-запалените ентусиасти в областта, приели нашето предизвикателство. Единственото изискване е да си вклкючите компютрите, и да създадете най-добрият модел  за решение на избраният проблем, в резултат получавате като минимум подобрени знания и удовлетворението от добре свършената работа. 

Събитието няма ограничение за опита на участниците – регистрацията е отворена както за току-що завършили студенти, ентусиасти в областта, така и за експерти с дългогодишен опит. 

Data science society като общност предлага и използва много добре разработена платформа, която позволява свободната комуникация по всяко време преди, по време и след самото състезание. Така участниците могат свободно да обменят идеи, решения, и да сформират своята екипна работа – макар и виртуално. Темите са разнообразни, с цел да покрият интересите на по-широк кръг от хора. Решенията ще се оценяват от жури, състоящо се от експерти с дългогодишен опит в областта.

В края на Datathon-a екипите представят своите решения, като сред тях се избират и обявяват финалистите. В най-скоро време ще обявим и точнаата програма на събитието по дни и часове.

Очаквайте и малки изненади, скрити между часовете усилена работа! 

За повече информация и регистрация: ТУК.

Тагове:
1
Events
rhysfaulkner avatar rhysfaulkner 16 Точки

I am here to help you out with this complete guide on best car polisher for beginners. My thorough research into the subject of polishers allowed me to find out the best ones out of a sea of products for you guys.

0