Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 74 Точки

Bulgarian Digital Week 2019 ще се състои в периода 23-28 септември

Основните акценти ще се поставят върху последните иновации в IT бизнеса. Ако сте млад специалист, който търси разширяване на контактите си в тази сфера или тепърва възнамерява да стартира на пазара, то Bulgarian Digital Week 2019 ще Ви предложи среща с част от най-успешните компании в областта на информационните технологии. 

И не само. На събитието има място всеки един, който проявява интерес към технологичния напредък не само в бизнеса, а и изобщо.

Какво ще представлява направлението Digital Expo?

Цялостното събитие Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на няколко основни направления. Сред тях главно място заема Digital Expo, което ще се  проведе в 6 от дните. За осъществяването му ще бъде осигурен щанд на всяка от гостуващите фирми, от който свободно да презентират своите продукти и услуги. Фирмите ще са както български, така и чуждестранни и ще обхващат широк спектър от IT сферата. Събитието ще се състои в периода 23-28 септември в Международен панаир Ппловдив.

На фокус ще бъдат поставени върхови технологични достижения, които не само подпомагат развитието на бизнеса в нови печеливши насоки, но и пряко касаят ежедневието на хората, правейки го по-лесно и приятно.

От нововъведения в обслужването до постижения в изкуствения интелект

Ще бъдат обсъдени най-разискваните области в света на информационните технологии: от последните тенденции в обслужването на клиенти до вълнуващи теми, свързани с допълнителната реалност и интересните технологични решения за Smart City и Smart Home. Няма да бъдат пропуснати и последните новости в усъвършенстването на изкуствения интелект – една глобална тема, която разделя света на две основни части – тази, която вярва, че напредъка на изкуствения интелект е в полза на човечеството и друга, която има своите опасения, докъде могат да стигнат подобни експерименти.

Ако още от сега събитието предизвиква интерес у Вас, не се колебайте да го посетите и да имате възможността на живо да обсъдите някои от най-вълнуващите теми, които развитието на технологиите отваря пред света. На въпросите Ви ще бъде отговорено от водещи специалисти в областта, които ще Ви дадат качествени и компетентни  мнения.

Една прогресираща традиция

Миналогодишният формат на събитието все още има незаглъхващ отзвук. Тогава в панаира участие взеха 586 изложители, сред които 225 български и 361 чуждестранни. Проведоха се пет конференции и участие в тях взеха 1374 участници. На поканата откликнаха 236 лектори, които говориха по 133 теми в сферата на дигиталните технологии. Общият брой на посетителите възлизаше на над 28 000 души от България и цяла Европа.

Сега, през 2019-та, залозите са още по-високи. Вземайки участие в Bulgarian Digital Week 2019, Вие си осигурявате не само дългосрочни връзки и ценни изживявания, но и се превръщате в част от историята на една смислена традиция, която има за цел да стимулира развитието на технологичните достижения.

За повече информация, посетете сайта на събитието от тук.

0
Events 12/08/2019 13:15:44