Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

BEST Engineering Week 2019 ще се състои в периода 19-28 март

Задава се ново предизвикателство на хоризонта!

Ако сте от хората, които смятат, че в университета няма достатъчно практика и възможности, прочетете надолу и ще останете изненадани.
BEST Engineering Week 2019 е инженерно състезание, в което студентите ще се срещнат с подходяща за техните интереси компания и ще имат възможността да докажат своите знания и умения в реална работна среда. За целта участниците ще бъдат изправени пред практически казус, който трябва да разрешат в рамките на 1 ден.


Доста често сме чували как студентите се оплакват, че се набляга предимно на теорията, а практиката е малко. Състезанието е една прекрасна възможност да се занимавате с реални проекти и проблеми, както и да се запознаете с други мотивирани като вас студенти и да подобрите работата си в екип.

В тазгодишното издание на състезанието ще се включат някои от водещите IT и инженерни компании на пазара, а именно IBM, DXC Technology, Melexis, Siemens, SBTech, Melon, GTT, UniCredit Bulbank, Volvo, Liebherr, LEM, Coca-Cola HBC.


BEST Engineering Week приключва с кариерен коктейл, в който студентите ще имат възможността да разговарят с представители на компании като PrinTec, Mondi, Uber, Odelo, Ficosota, HRS, както и с участващите с казуси компании.

Кандидатстването за събитието е от тук и отворено до 10-ти март 2019 г. включително.

Тагове:
0
Events