Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря за отговора MartinBG! Вчера няколко пъти пробвах в Judge, но ми излизаха след SUBMIT 4 звездички (дори и не хиксове), а днес направих абсолютно същото, но вече с 4 тикчета и стана. Затова зададох въпроса понеже не виждах проблем да имам. Обаче като подробност бих попитал защо след като стортирам конзолата ми излиза следното:
java: cannot find symbol
symbol: variable firsName
И това излиза
java: cannot find symbol
symbol: variable firsName
След като на Greeting.java натисна RUN и автоматично минава на ConcatenateData.java
Тово го изписва долу в конзолата.
Благодаря !