C++ Master Class
Здравейте, колеги!
Целта на поста ми е да провокирам дискусия, свързана със създаването на С++ Master Class в Softuni, по подобие на други езици като C#, например. За целта, разбира се, Softuni трябва да изкажат своето мнение дали биха имали интерес, а аз съм убеден, че това е пряко зависимо от броя на заинтересованите лица.
Идеята чух за пръв път от Живко Петров (уникален лектор, към който изпитвам огромен респект и благодарност) по време на C++ Advanced November 2019 . Благодарение на него, след завършването на целия модул, започнах работа като С++ Dev и то без никакъв tech background преди това. Та направо към идеята за курса: да се разглеждат по-advanced topics (модерен С++, дори може би С++ 20) и да е във формата на Web модулите, т.е.да се разработва проектче за края, вместо изпит.
Мисля, че курсът ще е полезен, както за студенти завършили модула по С++, които искат да навлязат още по-навътре в технологията, както и на junior-и като мен. Освен това, мисля, че ще е яко да се събере колектив от по-млади С++ Devs (някак вече май сме рядкост), ще може да обемянме опит и да се развиваме на едно по-друго ниво от това, с което сме се развивали когато сме учили що е то ООП...
Та ако харесвате идеята - дискусията остава отворена за предложения, ударете по един лайк или коментар, за да се има предвид вашия интерес и да има по-голям шанс Softuni да заофрми подобен формат.