All Design Patterns - simple implementation in github
Здравейте колеги,
споделям с вас работата си в последните два месеца с встъпателен ReadMe файл: https://github.com/elipopovadev/High-Quality-Code. Предполагам, че с годините ще се връщам и ще си дооправям и/ или коригирам простите примери на имплементация на дизайн патърните.
Ако някой има време и желание съм отворена за критики с цел подобравяне на кода ми, защото този път нямах Judge. :) Благодаря предварително на отзовалите се.
Разбира се, че ще се и зарадвам, ако примерите ми вдъхновят или помогнат на някого. Аз получих вдъхновението си от курса High Quality Code, като благодарение на него открих и много други материали (и примери в това число) за учене на дизайн патърните, които се опитах да систематизирам на едно място. Ще си позволява да отправя една критика към курса - материала ще е най-разбираем, ако кода се пише в реално време, отколкото да има предварително подготвени примери. Разбирам, че така се пести време, но ако преподавателя не разгледа целия код съвсем не се разбира какво се случва за жалост. Но въпреки това курса си заслужава!
Поздрави!
Ели
@ k.sevov ,
благодаря за насърчението. Думите Ви означават много за мен и ме нахъсват да продължавам напред.
Много здраве и успехи на вас!
Поздрави!