Homework - CSS and HTML
Здравейте!
Имам проблем. Не знам къде да въведа домашните и не мога да нямеря крайните срокове на домашните.
Помощ!!!
Здравейте!
Имам проблем. Не знам къде да въведа домашните и не мога да нямеря крайните срокове на домашните.
Помощ!!!
Здравейте,
Предполагам имате предвид fast track кура по HTML/CSS, които започна на 7 юни. Няма как да виждате срокове за домашни и възможност за предаване на такива, тъй като не сте извършила плащане. Има зададена заявка от Ваша страна, но няма плащане. Както виждате и в профила си, заявката е със статус "потвърдено", а не "успешно".
Здравейте, Петя!
Плащането е извършено по банков път преди началото на курса.
Моля, проверете и оправете проблема!
Да, намерих плащането Ви. Не сме го отразили, тъй като в заявката, която сте попълнила, сте посочила плащане в брой, а не по банков път. В платежното от банката сте объркала потребителското си име - пише ariga вместо arija. Нямаше как да открием коя сте вие и да ви запишем, тъй като не сте попълнила и данните от профила ви.
Ще бъдете записана до няколко минути и съответно след това ще можете да качвате домашно и да виждате крайния срок тук: https://softuni.bg/trainings/fasttracks/details/1034