Впечатления от изпита по HTML & CSS (юли 2014)
Не, че вече не се обсъди всичко между приятели, но е някак нередно да няма такава тема във форума, хах. Споделете тук вашите впечатления от изпита / малко feedback.
Как ви се сториха задачите като сложност, какво ви затрудни най-много? Какво беше най-лесно и приятно за вас? Как ви се стори организацията? Доволни ли сте от представянето си?
Споделете : )
Предполагам, че темата ще е интересна и за следващите, които смятат да кандидатстват - да видят какво ги очаква :)
Курсът си е структуриран, така както навсякъде по света - първо човек трябва да усвои HTML, таговете, сухия скелет ... и след това да пристъпи към окрасяването със CSS... Паралелно също би могло да се учат, материята не е много трудна, но обикновено когато се правят две неща едновременно става мазало...
Най-вероятно си прав Matrix :) Коя съм аз да променям структурата на курса :D
Това просто е лично мнение на човек, който сега прохожда в програмирането и досега не се е сблъсквал с HMTL и CSS.
Да де, аз изразявам моето мнение по твоето мнение, относно предложението за промяна на структурата на курса ;) ;) ;)
Иначе за едно си много права и то е 20-те дена за JavaScript - ударно ще е всичко, макар че нещата са познати от C# и Java, ама все пак... юруш ша си е...
Говори ми :D Пак няма да се спи и ще се ходи като зомби :)
И аз съм леко притеснена за следващите 20тина дни :/ .. И затова съм решила да не участвам в отборна работа поне за JavaScript.. Просто няма да ми стигне времето да се подготвя за изпит, домашни и прочие.. Не знам за вас, ама на мен отборната работа ми отнема най-много време.. пък не научавам на-много от нея, поне засега, само стрес
Права си Aluin. Въпреки, че ми е супер забавно с екипните проекти и аз се чудя дали да се записвам за тях. Най-вероятно и аз този път ще пропусна, тъй като трябва този изпит да се вземе все пак :)
Да, за следващото издание на HTML & CSS курса смятаме да сложим първата тема HTML основи, втората CSS основи и след това пак HTML. Това наистина трябва да се промени. Логнато е в TODO списъка.