[Technical Issue] Visual Studio - работи бавно след Update
Здравейте колеги, тъй като неотдавна излезна някакъв нов ъпдейт за VS13, предполагам и при вас има доста забавяне като цяло на IDE-то и едвам зарежда темплейтите за нов проект. Днес попаднах на едно решение което е лесно, и при мен свърши чудесна работа.
Изтриите всичко от папки
C:\Users\...\AppData\Local\Microsoft\WebSiteCache
C:\Users\...\AppData\Local\Temp\
...след като изтрих всички боклуци от тези две папки, поне при мен сега VS13 си е както преди. Бърз и ефективен.
Още: може да махнете от TOOLS/OPTIONS/Environment/General "Use hardware graphics acceleration if available".
Още: може да махнете и TOOLS/OPTIONS/Environment/Add-in Security и двете опции.
Здравей,
ами какво да ти кажа поработи два дни после същтата работа, и реших че е време за преинсталация на VS13, защото го бях задръстил малко и с други неща но се оказа, че деинсталацията на VS13 е суупер бавна и му цъкнах repair и всичко заспа. Сега ми зарежда отново както си беше в началото. Моето мнение също е, че като има ъпдейти, по добре не, а нова инсталация./ако има налична с актуализираните ъпдейти в нея./ Ще споделя и нещо друго, на VS13 като кодиш така...дълго време за една сесия примерно 4...6 часа постоянно, понякога спира да ми работи autocomplete, след рестарт се оправя.
Това с autocomplete ми го направи на изпита преди няколко дни без да съм инсталирал още update 2. Така че явно си е бъг на основната версия.
Microsoft -> рестартирай и ще се оправи :)