[Homework] Javascript - Loops Arrays String - Problem {3} - Properties
Колеги имам проблем с трета задача и моля за малко помощ. Написах функцията, която трябва да изплюе свойствата на документа, обаче не знам как да подам самият документ като аргумент на функцията, така че да не е undefined. Пробвах с DOMImplementation..., пробвах и да го хардкодна в самата функция, но не се справям. Ето какво имам в js-файла:
function displayProperties(value) {
var props=new Array();
for (var prop in value) {
props.push(prop);
}
return props.join('\n');
}
displayProperties(document);
Принципно всички решения на домашни досега си ги правя в отделен js файл, закачен към съответния html за всяка задача.
И аз да попитам нещо - Някой използва ли тази конзола, която е в демата от последната лекция? Защото аз така започнах да правя домашното и е една идея по-удобно за проверяващите след това
Аз пък смятам да продължа да си пиша единствено .js файлове, без html, които даrun-ват само през node.js. Нали на изпита в крайна сметка ще пишем такива задачи, въпреки че според мен няма как да не ни "изненадат" със задача, в която да си играем с DOM дървото(но как ще мине такава задача през judge-a?!).
JS конзолата от демата не я ползвам, но наистина доста ще улесни проверяващите. Някак си просто не ми се занимава да я правя тая процедура с html файл за всяка задача :)
Прав си, наистина си е доста занимавка, особено с начина по който ги подреждам аз и тези 19 задачи примерно - това са 19 html файла с 19 js файла :)