Професионална програма
Loading...
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

[Useful Info] Един файл с ресурси в помощ на всички програмисти

Много ми хареса идеята и богатството на тази тема тук: https://softuni.bg/forum/questions/details/12 от форума, където се публикуват разнообразни полезни ресурси, сайтове, форуми, pdf файлове и други, свързани с програмирането и разработката на софтуер. За това реших да си поиграя и да обединя всичките тези споделени от вас ресурси в един подреден Excel file, който да съдържа имената на ресурсите, линковете към тях, кой от форума ги е предложил и коментари за съответния ресурс. По този начин на едно място в удобен и форматиран вариант ще са събрани всички споделени от вас за вас ресурси. Всеки може бързо и лесно да има поглед върху тях. 

Това е ЛИНК-ът към Excel file-a в Google Docs.

Оставила съм го отворен за всички, които имат този линк, както и съм избрала опцията всеки да може да го коригира, обогатява или променя, както реши. Който иска може да допълва файла и да го прави по-богат. Аз ще продължавам да следя прекрасната тема на koce555 и ще добавям новите неща във файла, за да може да е up-to-date (актуален :)). Нали това е целта ни - да си споделяме и помагаме!

 

7
Programming Basics
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Интересно защо линка "ТЕМА ТУК" сочи в теза тема ?!

Не би ли трябвало да е в друга тема ?!

0
aslv1 avatar aslv1 304 Точки

Е нали темата е ТУК laughinglaughinglaughing

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Често се чупят тук линковете. Като поствам нещо винаги после проверявам накъде водят линковете ми и в между 20% и 50% от случаите се налага да коригирам.

2
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Аз ли не съм разбрал или не е написано ясно ?!

От написано горе разбирам , че ползвала друга тема за да направи excel-ският файл.

И се бях потрудил да ви пусна линк на една виртуална библиотека , но нещо не го виждам в този файл за сметка на други които са доста по-бедни. 

Frontend-Dev-Bookmarks laughing това няма да го коментирам !

0
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки
Мерси, че забелязахте, че линк-ът се е счупил. Не знаех, че има такъв проблем с линковете във форума. Опитах да го оправя, но продължава да се чупи. За това изписах целия линк както си е, за да не стават грешки. :):) iliev72 , прегледах отново темата с ресурсите, но не видях там пост за библиотеката, за която казваш. Може би е писана в друга тема, но не съм ги преглеждала всички. Извинявай, ако е бил хубав пост, а не съм го видяла. Можеш да го впишеш в този файл, ако искаш всички да имат достъп и до него като ценен ресурс. Иначе, да, това е обобщение на всички ресурси, които са споделяни, за да може да ги има събрани на едно място. Ако някой е пускал някой линк и не го вижда, може да го добави :)
1
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Добавен е линка smile

1
krisko23 avatar krisko23 2 Точки

И аз добавих няколко линка. Доста е удобно. Имам файл-а на bookmark и всичко ми излиза на едно място. А и виждам, че хората все добавят нови линкове, може да стане доста полезен материал :)

1
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Супер! Мерси :)

0