Студентски бригади
Ако съм записан в СофтУни,мога ли да ида на бригада в САЩ?
Ако съм записан в СофтУни,мога ли да ида на бригада в САЩ?
Попитах и ми казаха това :
напишете ни редовна форма на обучение ли се води, ще може ли да Ви се издаде уверение за студент редовна форма на обучение, има ли студентски книжки и посещават ли се лекции физически или обучението се провежда онлайн?
Въпросът ми е има ли студенстки книжки и ще може ли да ми се издаде уверение за студент редовна форма на обучение?
Студентски книжки и уверение, че си студент било редовно или задочно може да ти издаде само акредитиран университет. Тук трябва да се обърнеш вече към истински университет ако си записал например вече в MTM или ВСУ. СофтУни не е акредитиран университет.
П.С. Между другото за студентските бригади в чужбина няма значение дали си в държавен или частен университет :P
Ако съм записан в СофтУни и в техен университет партнъор,ще имам ли студенстка книжка и ще може ли да ми се издаде уверение за студент редовна форма на обучение?
Студентска книжка ще ти се издаде в такъв случай и то от самия университет партньор. А за удостоверение, че си студент редовна форма имам съмнения, защото реално не си така, поне не още. Най-добре някой от екипа да ти отговори за това, защото само спекулирам за последното.