Актуална информация относно общежитията за кандидати от втори випуск?
Здравейте. Въпросът ми е относно 75-те места за общежитията. Желаещите от втори випуск влизат ли в този брой? Как ще се състои приемът? Гарантирано ли е, че при достатъчно добри резултати на приемния изпит, кандидатите ще бъдат настанени в общежитие? Този въпрос ме касае значително, тъй като намеренията ми са изцяло свързани с присъствена форма на обучение, поради ред причини.
Погледни линка към темата в горния коментар. До 5 май са се записали 26 души, впечатленията не са особено добри.
Впечатленията въобще не бяха добри, става дума за старите общежития на ВТУ, има снимки във въпросната тема и според мен са под всякаква критика. От ВТУ отказаха тогава да предоставят новите общежития под предтекст, че другите ще бъдат съвсем скоро ремонтирани. Каква е ситуацията тази година не мога да кажа, но моят съвет е - намери си приятел/приятелка и се изнесете на квартира, не знам каква беше таксата за общежитията - някъде около 120-30 лева, по-добре да давате с 60-70 лева повече и да сте на хубаво място в центъра..