Loading...
andrey.blagoev avatar andrey.blagoev 62 Точки

[Technical Issue] C# - StreamWriter Font Style

Колеги има ли някаква външна библиотека с помощта, на която може да определяме font style на отпечатан текст, чрез StreamWriter. Примерно правя си някаква програмка на C# със сумати стрингове, които трябва да ги отпечатам на doc файл със StreamWriter. Само че, по подразбиране шрифта е Courier New (поне така ми го показва на word) и font-size e 10.5, та мисълта ми е може ли да се променя шрифта и размера при отпечатването?

Тагове:
0
Programming Basics 25/08/2014 23:03:58
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Не. Трябва да изкараш файла като rtf, html, или друго, което да поддържа това, и съответно да си написал таговете, които ще стилизират текста. 

0
andrey.blagoev avatar andrey.blagoev 62 Точки

Благодаря за отговора!

Реших да го направя с html и css. Само, че се появи един проблем. Със StreamWriter записвам кода направо на .html файл, в таговете на който текстът е на БГ. Като отворя файла с Chrome всичко е на йероглифи :( Пробвах и с Mozilla - там текста си излиза на кирлица, само че мозилата не приема css таговете и все едно нищо не съм свършил. Какъв може да е проблема с Chroma-a?

Edit: Оправих го, проблема беше в encoding-a на Chroma. Като го сложих на Auto detect заспа.

0
26/08/2014 19:44:33
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.