Професионална програма
Loading...
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

[Technical Issue] PHP Basics - Homeworks - Проблемът с проверката на 2, 3 и 4-то домашно

Здравейте колеги!

Не знам дали сте забелязали, но архивите, които се генерират от системата на SoftUni за домашните за 2-рото, 3-тото и 4-тото домашно са озаглавени на български. Понеже, когато разархивирам архива в папката на XAMPP и после се опитам да влезна през localhost в него ми дава FatalError, реших да ви споделя, за да няма хора, които ще дадат отрицателен коментар понеже не са успели да отворят домашното.

Та грешката която дава е :

"Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:/xampp/htdocs/PHP-Basics-August-2014/HWRKs-Check/02-Forms/01/Homework-Работа с форми-16558/Problem 1 Print Tags/Pr1PrintTags.php' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in Unknown on line 0"

Като, това се получава заради именоването на архива. Най-добре преди да започнете да проверявате махнете всичко след Homework за да е сигурно, че няма да ви се счупи.

Предполагам болшинството хора, ще оценват домашните през идните дни, така че се надявам, да не е имало гафове до сега, защото се получава кофти, както за този който оценява, така и за този който го оценяват.

Поздрави, успех с проверката на домашни и помнете - хубаво е да оценявате съвестно.

Тагове:
6
PHP Web Development Basics 30/08/2014 13:53:08
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Колеги, екипа на СофтУни реагира своевременно, оправи проблемът и вече всичко е наред. :)

4