[Въпрос] Softuni -> ВСУ
Здравейте,
Въпроса ми е зададен главно към екипа , но сметнах че може и някой от потребителите да знае и да ми отговори ..
искам да попитам кога точно трябва да се прехвърлим в университетите партньори , защото май нещо ми убягва. Кога всъщност се записваме за университет-партньор , след 2 години обучение в Софт уни или успоредно с Софт Уни ? Защото аз записах за диплома за висше в ВСУ , а от там ми изпратиха мейл че съм одобрен и трябва да плащам семестър. Но аз не съм приключил тук , тоест ще ми се наложи да карам успоредно ? В сайта пише че диплома за висше може да бъде взета след като изкараме 2 години в СофтУни и след това още 2 години в университет партньор. Така както се получава при мен , ще уча 2 години в СофтУни и успоредно с това 4 години в ВСУ...
А ти как кандидатства, защото в мейла от СофтУни пишеше, че се записваме до края на Август (за ВСУ) и след това те (ВСУ) ще се свържат с нас (след като СофтУни им прати данните ни). Аз до момента не съм получил нищо по поща/тел и се чудя дали нещо не съм пропуснал нещо (може и още да обработват данните). Та затова питам как си го направил ти.
Хм, ами избрах си университет-партньор, веднага щом разбрах, че е активно избирането в сайта на СофтУни.
На 20 Юли 2014 получих e-mail с информация за записването от ВСУ.
Предлагам ти, щом не си получил нищо досега, да прибегнеш до последното изречение от email-а на СофтУни, а именно:
"Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас."
Май това ще направя в понеделник.
Междувремено някой друг от колегите получавал ли е мейл от ВСУ от 1 Септември насам?