Какво следва в Ниво 2
Здравейте, колеги !
Току що видях, че съм получил емайл с информация за плащането за Ниво 2 и веднага ми направи впечатлени, че пише следното:
....
През ниво #2 в периода септември 2014 - януари 2015 г. ще изучаваме последователно курсовете:
- OOP (Обектно-ориентирано програмиране);
- JavaScript OOP;
- JavaScript Applications.
И паралелно ще върви курсът по:
· High-Quality Code (Качествен програмен код).
....
Но не можах да разбера какво става с курса по C#. Ще го има ли, няма ли да го има, той влиза ли в курса по OOP(първата подточка) или не ?
Накратко - от описаното ми изглежда, че движещата сила май ще е JS. Също по Hight-Quality Code курса на какво ще бъдат примерите и на какво ще трябва да пращаме домашните ?
И като последно - интересно ми е изпитите за това ниво отново ли ще бъдат някакви логически задачки или вече ще минем на някакви малки практически проектчета(горе-долу като изпита по CSS)?
За fast-track курсовете мога да кажа, че имаме дати за първите 2:
Очаквам от следващия teamwork (Java за ниво #1 и ООП от ниво #2) да имаме ментори от партньорски фирми за екипите присъствено обучение. Това е експериемнтално и не знам колко ефективно ще работи. Не е правено до сега. Със сигурност мога да кажа, че фирмите имат интересда пращат ментори.
Лаборатрните упражнения ще ги стартираме до месец-два. Имаме по-важен приоритет сега: борсата за работа и всички development усилия са насочени там. Паралелно работим по системата за сертификатите, които ще бъдат пуснати до края на месеца.
Ясно, благодаря за бързият отговор.