[Exam Problems] Java Basics - Video Duration
Здравейте, имам питане по задача 01 от изпита от 26.05.2014- Video Duration. Ето кода ми: http://pastebin.com/614rzwFA
Проблемът е, че чете редовете, подадени от конзолата ПРЕЗ ЕДИН. Разгледах авторското решение, и не виждам някаква разлика в зададения цкъл зачетене на инпута. Някой може ли да ми помогне?
@d3vildog
Брех, че съм куха! Вярно! Много ти благодаря, страшно ми помогна! И понеже има доста неща, ще се въползвам и ще питам
Става дума за другата задача, пак от 26.05. - Pythagorean Numbers. Решавам я- в аутпута излизат верни изразите, но са подредени по различен начин от тези в примерите. В условието пише, че редът няма значение, но не знам дали става дума за реда на отпечатване на изразите или за реда на членовете в самия израз. И в двата случая, обаче, не мога да съобразя как да променя кода, така че да принтира според дадените примери ( и съответно, в джъджа да отчита верен отговор). Както и да е- ето кода ми: PythagoreanNumbers , ако може някой да ми помогне.
Здравей, отново промених само 2 много малки неща ЦЪК, трябва да добавиш една проверка след вторият цикъл, и да промениш инициализацията на i2 да бъде 0, a не да е равна на i1. Сега дава 100/ 100
Хммм, вярно, не съм съобразила проверката, дадена в условието. Благодаря ти! Много е полезен начина, по който внасяш корекции- в кода с подробен коментар. (Имаш голяма бира от мен! )