[Technical Issue] Проблем с попълване на профила
Здравейте колеги,
този проблем е по-скоро адресиран към администраторите. Имам проблем с попълването на профилa ми. След като попълня раздела "Професионална и образователна информация" и натисна след това "Запази промените", профилът ми не се update-ва с попълнената от мен информация и си седи "Завършеност на профила" < 100%.
Имате ли някъкви предложения?
Хубав ден
Здравей,
Благодаря за бързият отговор. Сега забелязах, че трябва да се избере от списък с вече съществуващи университети. Попълних го и стана. Имам още два въпроса:
---- Тъй като съм завършил висшето си образование в чужбина, възможноста да избера универистет, само "Университет в чужбина" ли е? Може ли да се направи поле с името на университета, за тези който са завършили в чужбина, тъй като сегашният вариант не е много нагледен?
---- На началната страница, независимо, че ми излиза вече информацията, все още ми изписва "Завършеност на профила: 68%". Каква информация трябва да попълна още за да ми бъде завършен профилът?
Благодаря предварително и хубав ден,
Асен
Към момента единственото, което може да се избере е "Университет в чужбина", ако искаш можеш да добавиш точно кой в "За мен", за да е видимо за работодателите.
Що се отнася до завършеността на профила, която при теб е 68%, видях, че не си попълнил social media accounts: FB, Twitter, Google+, LinkedIn, GitHub. Прабвай да ги попълниш, ако искаш - това би трябвало да помогне, за да ти е "по-завършен" профила.
Благодаря за отговора. Сега ми стана ясно. За жалост нямам социални акаунти, така че ще го оставя така :-)