Как да инсталирате AOS TV на вашия FireStick

AOS TV е отличен източник за гледане на потоци на живо и изтегляне на телевизионни предавания. Съдържанието на това приложение включва всичко - от спорт, филми и наука до география, история и дори чуждоезични предавания. Филмите също са чудесен източник на забавление на AOS TV, с много различни жанрове и няколко налични езика. Независимо от вашите интереси, ще намерите нещо за гледане на AOS TV. Прочетете, за да научите повече за това приложение.

За да изтеглите AOS TV на вашия Firestick, ще трябва да инсталирате приложение на трета страна, наречено Downloader. Това приложение изисква определени настройки на Firestick. Отидете до началния екран и след това щракнете върху иконата за настройки. Оттам изберете My Fire TV. В секцията Настройки докоснете бутона Опции за разработчици. След това активирайте приложението Downloader, като докоснете бутона за превключване и му дадете необходимите разрешения. След като приложението Downloader бъде инсталирано, отворете раздела Начало и отворете връзката AOS TV APK.

Друг начин да инсталирате AOS TV е да използвате мобилното му приложение. Това приложение ви позволява да преглеждате стотици канали и да избирате тези, които искате да гледате. Той също така поддържа множество устройства. Устройствата с Android са съвместими с AOS TV, така че е възможно да го използвате и на вашия компютър или лаптоп. Въпреки това ще трябва да инсталирате емулатор на Android, за да използвате приложението на компютър. Приложението AOS TV е безплатно за изтегляне и използване и не изисква регистрация.

AOS TV е друга добра опция, ако искате да гледате телевизия на живо на вашия FireStick. Има хиляди канали и лесна навигация през категории. Ако търсите разнообразие от спортни канали, AOS TV ще ви покрие. Можете да гледате футболни мачове, баскетболни мачове и други популярни игри, както и много други спортни събития и предавания. Най-добрата част за AOS TV е, че можете да го използвате от всяка точка на света.