Loading...

Запознайте се с част от екипа на Софтуерния университет

avatar Софтуерен Университет 1 минута
Запознайте се с част от екипа на Софтуерния университет

Светлин Наков

Svetlin Nakov

Светлин Наков (www.nakov.com) е известен като лектор, софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, предприемач и вдъхновител на хиляди млади хора. Той е участвал като главна движеща сила в изграждането и развитието на най-големия обучителен център за софтуерни инженери в България - Софтуерната академия на Телерик. Наков е носител на Наградата “Джон Атанасов” на Президента на Република България и има богат опит като преподавател по компютърни науки и софтуерни технологии в СУ “Св. Климент Охридски”, НБУ, ТУ-София и лектор на стотици курсове, конференции и семинари.

Христо Тенчев

Hristo Tenchev

Христо Тенчев е изпълнителен директор и основател на XS Software, най-голямата българска компания за разработка на онлайн игри. Тенчев основава компанията докато е още в училище и със собствени умения и средства развива екип от над 100 души, оперирайки в над 80 държави по света с над 35 млн. регистрирани потребители. Наскоро завършил “Компютърни системи” в ТУ, Тенчев разбира в дълбочина проблема с българското софтуерно образование от двете страни - на студентите и на работодателите в ИТ сферата.

Теодор Куртев

...

Теодор Куртев е част от екипа, който разработва учебната система на Софтуерния университет. Завършил е Академията на Телерик, сезон 2013 г. с отличие и учи в УНСС.

Владимир Георгиев

Vladimir Georgiev

Владимир Георгиев (vgeorgiev.org) е част от екипа, който разработва учебната система на Софтуерния университет. Завършил е Академията на Телерик, сезон 2013 г. с отличие и учи в ТУ-София, специалност "Компютърни системи и технологии". Занимава се с програмиране и технологии професионално от около 2-3 години. Интересува се от алгоритми, криптография, интелигентни системи, психология, фотография и всичко свързано с новите технологии.

Петя Гроздарска

Petya Grozdarska

Петя Гроздарска е най-новото попълнение в екипа на Софтуерния университет. Учи в УНСС, специалност "Бизнес администрация". Интересува се от нови технологии, маркетинг, литература, пътувания, ТВ сериали. Определя се като киноман и меломан.