Loading...

Записване за група - до 03.03., записване за онлайн ниво #0 през март - до 31.03.

avatar Петя Гроздарска 1 минута
Записване за група - до 03.03., записване за онлайн ниво #0 през март - до 31.03.

Всички студенти, които са одобрени за присъствено обучение за подготвителния курс по основи на програмирането със C# (който ще се проведе през месец март), имат време до 3 март да се запишат за група за посещение на занятията. Всеки студент трябва да избере една първа и една втора лекция. Първите лекции ще се проведат съответно на 5, 7 и 8 март, а вторите лекции ще са на 8, 9, 10 и 11 март. Занятията ще се провеждат 2 пъти седмично за 4 седмици, като всяка лекция е с продължителност от 4 астрономически часа. Дните за посещение са фиксирани, т.е. ако изберете да идвате в сряда и в събота, ще ви очакваме всяка сряда и събота до края на курса.

След приключването на занятията, ще се проведе първия приемен изпит. Планирани са по 2 изпита на ден, които ще се състоят през април. На изпита ще може да се пише на един от следните програмни езици: C#JavaScript, C, C++.

Всички, които са пропуснали срока за кандидатстване за безплатното подготвително ниво #0, могат да се запишат за онлайн обучение и съответно да се явят на приемния изпит през април месец. Записването става само чрез сайта ни: https://softuni.bg/apply Тези от вас, които искат да се явят направо на приемния изпит, също могат да се запишат от тук: https://softuni.bg/apply.

Тези, които са заинетерсовани от присъствен подготвителен курс, но са пропуснали срока, ще имат възможност да се запишат за следващото безплатно ниво #0, което е планирано за началото на лятото. Следете сайта ни за допълнителна информация.